Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand pregatesti laptele pentru copil trebuie apa fiarta ?

Raspuns mamica: "Eu mereu ii fierb apa inainte de utilizare. Pt laptic il pun in termos iar pentru ceai sau baut il las sa se raceasca. Cumpar apa plata si o fierb. Asa e cel mai bine. Acum fiecare face cum vrea. Dar eu zic ca ce depinde de noi putem face un efort pt. multe chestii."

Raspuns mamica: "Neaparat. Se stie ca prin fierbere apa elimina o mare parte dintre nitriti si nitrati, ceea ce e foarte important - sa nu ajunga astfel de substante in corpul bebelusului. In plus laptele praf nici nu se dizolva in apa rece sau calduta din cate imi aduc eu aminte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.