Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt de condamnat ca-i cumpar fetitei mele 80% din haine si jucarii de la alte mamici? Unii ma condamna pentru asa ceva, dar e la varsta care creste repede si mi se pare o risipa de bani sa-i iau lucruri noi care costa, unele, enorm cand pot ajuta o mamica si eu din economii i-am facut vaccinurile neobligatorii.

Raspuns mamica: "Enjoy the club! La fel procedez si eu. Hainutele baiatului le poarta cea mica acum. Sunt haine bune, primite cadou din strainatate de la mama mea si prietenele ei. Iar hainele care nu le mai vin si sunt in stare impecabila, unele chiar au ramas nepuratate, le vand... Castig cativa banuti dar avand in vedere ca sunt casnica, ma ajuta sa le iau la copii ceva dulce in plus ori mancare la catei. Am si donat cand am gasit persoana careia sa ii dau. Asa ca, mami, tu ai procedat, nu bine ci foarte bine! Asa face orice mama care se gandeste si la ziua de maine!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.