Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Care este cea mai recomandata anestezie in caz de cezariana?

Raspuns mamica: "Anestezia locala. Iti veireveni mai greu, dar ai mai multe avantaje: iti poti vedea copilul si il poti auzi imediat cum ti-l scoate doctorul; daca este vreun pericol necunoscut din ecografii, bebe are toate sansele sa traiasca; anestezia locala nu il afecteaza oe bebe cum o face anestezia generala. Daca faci locala, insa ai grija mare sa nu iti misti capul deloc in timpul operatiei, pentru ca vei ramnae cu dureri de cap. Eu am facut glume cu doctorii si asistenele in timpul operatiilor de cezatiana."

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea cea mai buna anestezie in cazul in care trebuie sa recurgeti la operatia de cezariana este anestezia rahi, adica sunteti constienta pe masa de operatie. Eu pe asta am ales-o pentru ca am dorit sa stiu totul cand sunt pe masa de operatie. Trebuie sa nu-ti misti capul nici in timpul operatiei, nici dupa, (eu nu am putut sa stau si am miscat capul). Asa am auzit absolut tot ce s-a discutat, am auzit si vazut copilul... Daca voi mai face vreo cezariana tot tipul acesta de anestezie voi alege."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.