Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce obiecte de studiu sunt necesare pt primul an de gradinita?

Raspuns mamica: "Sunt caietele speciale pentru copii de 3 ani primul an de gradinita. La gradinita copiilor mei am dat banuti si doamna le-a luat toate o data, dar in alte parti le spun parintilor sa le cumpere. In rest carioci, culori, carti de colorat si povesti, hartie A4, pensoane, acuarele, hartie glace si creponata, dosare ... cam astea ne-a cerut."

Raspuns mamica: "La 3 ani nu au prea multe obiecte de studiu, se vor axa mai mult pe colorat. Oricum caietele speciale vor fi cumparate la toti la fel, veti da bani si le va la cumpara educatoare , noi am fost de acord sa cumparam creioane, pensule, acuarele etc. tot asa la gramada ca sa fie la fel pentru toti copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.