Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De unde va inspirati pentru cresterea copilului dumneavoastra?

Raspuns mamica: "De la parintii mei in primul rand. De pe internet, unele site uri ofera multa informatie, cum sunt Q bebe, copilul, mamicamea si ajutaomamica care ii ofera posibilitatea sa faci schimb de cunostiinte cu mamici din toata tara, sa citesti tot felul de articole cu privire la prichindei si pe deasupra te mai si recompenseaza pentru asta .Cred ca pot numi siteul ,,Ajuta o mamica" , o comunitate virtuala."

Raspuns mamica: "Eu nu ma inspir de niciunde ... imi cresc fetita asa cum simt eu si asa cum as fi vrut sa fiu tratata eu atunci cand am fost copil - asa o tratez eu pe ea acum. Ii ofer multa dragoste si intelegere ... ii arat cat de mult o iubesc, o pup, ii explic cu calm atunci cand avem o problema si fetita mea ma rasplateste din plin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.