Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum putem stimula dezvoltarea senzoriala a copiilor?

Raspuns mamica: "Eu cred ca noi nu putem face nimic pentru dezvoltarea senzoriala a unui copil. El se dezvolta cu timpul de la sine in toate privintele fara ca noi sa fim implicati in acest gen de dezvoltare. Dar daca totusi vrei sa faci ceva inainte de vreme intreaba un doctor specialist despre asta."

Raspuns mamica: "Nu inteleg la ce referi... are probleme cu simturile, cu orientarea in spatiu? Eu stiu ca fiecare om are ritmul sau de dezvoltare, inclusiv cea senzoriala. Da de ce crezi ca ar trebui stimulat in vre-un fel? Nu esti multumita de el, nu crezi ce e dezvoltat cum trebuie? Exista specialisti in asa ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.