Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La ce varsta ies primele maselute? Copilul meu are 1 an si o luna dar nu da semne ca ar erupe vreo masea...

Raspuns mamica: "Nu te ingrijora ca inca nu i-au iesit maselutele. La unii copii ies mai greu sau mai repede. Fetitei mele i-au iesit maselutele pe la 10 luni iar baietelului meu cand avea 1 an si 3 luni. Nu ai nici un motiv sa te panichezi. Trebuie doar sa ai putina rabdare."

Raspuns mamica: "Asa cum am mai spus si la o alta intrebare legata de copii, cei mici nu se dezvolta toti in acelasi ritm. Are tot timpul din lume. E posibil sa faca o eruptie dentara si sa iasa mai multe odata. Nu te ingrijora, o sa fie bine si o sa apara curand si primele maselute !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.