Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce se tot trezeste copilul meu de 8 luni?

Raspuns mamica: "Poate ca se trezeste daca ii este foame, mai ales daca este hranit la san si daca este hranit la san atunci se va trezi mai des noaptea mai ales, deoarece nu suge suficient noaptea, ei sug un pic si apoi adoarme.Daca nu suge atunci poate il deranjeaza ceva sau il doare ceva."

Raspuns mamica: "Se poate trezi pentru ca ii este foame sau doar sete. Da-i inainte de culcare o masa mai hranitoare ca sa nu fie nevoie sa se trezeasca noaptea pentru a manca si daca se trezeste da-i decat apa. Usor, usor se va dezobisnui de trezitul noaptea ca sa manance."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.