Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum reusiti sa va "trageti sufletul" in cursul zilei? Eu ma incui cateva minute in baie :) Am doi micuti, tare neastamparati.

Raspuns mamica: "Daaa buna intrebare! Nu prea reusesc decat cand doarme! A ajuns sa vina si la baie dupa mine! Aunt doar eu si copilul acasa ziua asa ca imi e destul de greu! Ce sa fac, ma relaxez cand doarme, dar nu intotdeauna ca uneori se intampla sa am treaba..."

Raspuns mamica: "In aceeasi sitautie sunt si eu. Si la fel ca si tine in baie imi trag sufletul seara dupa o zi de alergat si facut treaba. O tigara si un dus e tot ce imi trebuie la sfarsit de zi. Acum e mai usurel, baiatul e la gradinita si sunt doar cu fetita acasa. Cat doarme mai intru pe net, mai citesc una alta... cand o alaptez ma uit la tv."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.