Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Spuneti cum se administreaza fierul si vitamina C: impreuna/separat, in timpul mesei/dupa masa ?

Raspuns mamica: "De obicei vitamina C are rol antioxidant, de combatere a tuturor agentilor nocivi din organism. Vitamina C participa la metabolismul glucozei, al acidului folic si intensifica absorbtia de fier, favorizeaza depunerea de calciu in oase. Deci, pentru asta trebuie sa utilizezi vitamina C in asociatie cu fier sau acid folic."

Raspuns mamica: "Noi i-am dat la recomandarea pediatrei fierul si vitamina C impreuna, cu lingurita cu lapte sau cu apa. Noua ni s-a spus sa-i dam inanite de masa. Principala conditie este sa-i dati fierul si vitamina C pana in ora 13:00 pentru ca uneori pot crea dureri de burtica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.