Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se fac aerosoli la copii raciti ?

Raspuns mamica: "Se pune in vasul de aerosolterapie ser fiziologic si apoi se pune mascuta pe fata copilului. Daca nu accepta usor sa stea cu masca pe fata, trebuie gasita o modalitate de distragere a atentiei: jocuri, muzica, desene. Pulverizarea in apropierea copilului poate fi si ea de efect, asa ca daca nu accepta nicicum masca pe fata, se paote pune aparatul in apropierea copilului care se joaca."

Raspuns mamica: "Se face cu ser fiziologic sau cu alte substante/medicamente pentru raceala, in cazul in care ii faci aerosoli fara sa consulti un medic sau daca nu ai mai facut pana acum cel mai bine ar fi sa-i faci doar cu ser fizilogic, se pune in recipient cca 5 ml si se face pana se avapora, se mai face cu acc, fluimucil sau dexametazona insa trebuie sa stii doza exacta caci altfel poate fi periclulos pentru copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.