Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Am 45 de ani. S-ar mai putea realiza fertilizarea in vitro ?

Raspuns mamica: "Binenteles ca da, ca si femeile care au 45 de ani si nasc normal si pentru tine se poate. Trebuie doar sa fii hotarata si sa fii tare, deoarece trebuie sa stii ca este posibil sa nu ramai gravida din prima, asa ca trebuie sa te tii tare, sa mai incerci. Sau cine stie poate esti norocoasa si iti reuseste din prima."

Raspuns mamica: "Asta numai un specialist iti poate spune, dar in general da se poate atat timp cat nu prezinti riscuri, adica daca suferi de vreo boala care nu ar putea face posibila fertilizarea in vitro, daca aveti fibroame uterine acestea pot interfera cu implantarea ovului fertilizat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.