Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand pot sa-i dau fiicei mele de 6 luni cana de antrenament?

Raspuns mamica: "Poti incerca inca de la 6 luni. Sunt variante de cani de la 4 luni. Dar ea va accepta cana cand e pregatita. Nu uita de biberonul de apa ca nu fie deshidratata din cauza impunerii canii. Trebuie mers in paralel o perioada si trebuie lasate la indemana ei."

Raspuns mamica: "Da, eu i-am dat fetitei mele tot de la 6 luni deoarece nu mi-a luat biberonul si a trebuit sa o invat sa bea lichidele din ceva, si i-am dat canuta de antrenament, dupa care i-am dat pe cea cu paiul si apoi am trecut la canuta normala. Incercati si veti vedea ca ii va fii mai usor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.