Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum combatem stresul in perioada sarcinii ?

Raspuns mamica: "Fiecare dintre noi experimentam stresul, deci nici femeile gravide nu scapa de el. Ca sa combatem stresul poti dormi mai mult, aveti incredere in propriile simturi, lasati deschise portile de comunicare cu cei dragi, mai ales cu partenerul de viata, invatati si practicati tehnici de relaxare si concentrare si asa veti putea lupta cu stresul."

Raspuns mamica: "Cel mai bun remediu este sa te gandesti la copilul tau, indiferent de motiv trebuie sa gandesti pozitiv pentru ca starile tale le transmiti copilului, poti sa faci ceea ce te relaxeaza, plimbari in aer liber, sa iei masa cu prietenele, sa te uiti la un film bun sau sa citesti o carte, poti injcerca si exercitii specifice pentru combaterea stresului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.