Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce reprezinta scorul APGAR ce se da copiilor la nastere ?

Raspuns mamica: "Imediat dupa nastere se da o nota bebelusului pe baza a 5 parametrii: respiratia, frecventa cardiaca, reactivitatea la stimuli, tonusul muscular, aspectul tegumentelor - parametrii care se noteaza intre 0-2 fiecare in parte. Acum stii ca este un indice relativ."

Raspuns mamica: "Reprezinta o nota care se da fiecarui copil, se zice ca, cu cat tipa mai tare cu atat este mai sanatos:) Cea mai buna nota este 10, daca ia 9 sau mai putin, 7 - 8 inseamna ca copilul nu a scos tipatul imediat sau a tipat incet. In general daca se inatampla asta inseamna ca a fost o problema."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.