Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Nu sunt decisa daca sa mai fac si alti copii, sa pastrez hainutele vechi?

Raspuns mamica: "Pai daca copilul este mic e normal sa nu fii decisa, totusi daca ai un singur copil este bine sa te gandesti ci al al doilea si cu siguranta iti vei dori cand va mai creste acesta. Hainutele, daca iti permiti sa cumperi altele cand vei mai face un copil, este bine sa le dai cuiva care are nevoie de ele."

Raspuns mamica: "Eu iti recomand sa le pastrezi, nu se stie niciodata ce decizie vei lua peste cativa ani, mie mi-a parut au ca nu le-am pastrat desi e o diferenta cam mare intre copii, ar insemna sa ocupi un spatiu pentru mult timp in casa. Dar totusi 1-2 le poti pastra, poate te razgandesti si iti mai doresti un bebe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.