Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Baiatul meu de 3,4 ani clipeste foarte des din ochi, oare sa fie un tic ?

Raspuns mamica: "Se prea poate sa fie vorba si de un tic ,dar poate fi si o alergie la vant ,praf,fum,sau poate fi vorba de televizor sau calculator daca il foloseste cu regularitate.Mai poate fi vorba si de oboseala,sa faca asa cand este obosit.Ceea ce iti recomand eu pentru linistea ta este sa mergi la un oftalmolog."

Raspuns mamica: "Da, poate fi un tic nervos. Din moment ce il face, este foarte greu sa il dezveti, pentru ca il face din reflex. Si sora mea are acelasi tic nervos, clipeste din ochi foarte des, inca de cand era micuta. Acuma are 24 de ani, are un copil si tot il practica!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.