Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am un junghi la 34 de saptamani?

Raspuns mamica: "Da, depinde de cum sta bebelusul, acum la 34 de saptamani este destul de mare si este normal sa nu mai aiba atat de mult loc si de aceea te doare depinde de pozitia sa si unde pune presiune. Pe mine ,spre exemplu, ma durea ficatul rau, deoarece statea si impingea exact pe el."

Raspuns mamica: "Este normal, asa ca trebuie sa gasesti pozitii in care sa stai si tu comoda, dar si bebe. O fi si el mai agitat, asteptand sa-si vada mamica pe care doar o aude. Totusi, n-ar trebui sa fie prea dese. Stai mai mult intinsa pe spate, ca bebe sa aiba loc sa se miste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.