Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fiica mea in varsta de doi ani loveste. Este doar o faza?

Raspuns mamica: "Da, se poate sa fie o etapa specifica varstei, dar trebuie sa fi atenta sa nu prinda un obicei din asta. Incearca sa ii explici ca nu este bine si ca acei copii se vor supara pe ea si mai ales ca doare. Incearca sa ii atragi atentia in momentul in care loveste si nu acasa."

Raspuns mamica: "Daca loveste inseamna ca a vzut asta undeva, ori in parc la copii sau pe unde mergeti voi, ori in colectiv la cresa daca o dai, acasa daca vede fratele sau pe cine vede, sau la desene animate daca se uita copie tot ce vede acolo, si a mea loveste ca vede la fratii ei si eu ma supar pe ea si ii zic tot timpul ca nu este voie. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.