Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mami, cat timp mai ai CM dupa ce ramai insarcinata?

Raspuns mamica: "CRED CA NU INTELEG INTREBAREA...ce sa ai?????? menstruatie sau concediu medical???? ambele pot fi prescurtate CM! Menstruatie nu mai ai daca esti insarcinata decat daca ai ciclu peste sarcina, dar se intampla rar si arata altfel decat in lunile normale."

Raspuns mamica: "Depinde ce semnifica prescurtarea CM... menstruatie nu mai aj daca ramai insarcinata decat in cazuri exceptionale si atunci difera cantitativ fata de lunile normale. .. daca te referi la concediu medical beneficiezi de concediu depinde cat vrei inainte sa nasti, dat obligatoriu trebuie sa Iti ramana 42 de zile dupa ce nasti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.