Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce varsta ar fi potrivita pentru a incepe cursuri de limba engleza?

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere dupa 3 ani ar putea incepe cursuri de orice limba. Desi copii prind foarte repede tot "ce misca" in jurul lor cred ca cel mai ok este sa inceapa sa vorbeasca in limba materna initial si apoi sa vorbeasca si limba engleza sau oricare alta limba straina."

Raspuns mamica: "Eu cred ca este mult mai potrivita varsta de 3 ani deoarece se poate comunica mai usor cu copilul atunci; este nevoie de a reusi sa-i trezesti copilului interesul pentru o limba straina, de a-i testa abilitatile de concentrare pe perioade mai lungi de timp; este necesar sa existe o legatura intre profesor/invatacel - oricum copilul se va distra mai tare !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.