Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce ati face? Ati opta pentru o proteza sau implant dentar?

Raspuns mamica: "Da... daca sanatatea mea depinde de acest lucru... da, as face! Din pacate am un implant dentar... de fapt am cam 6 dinti noi... facuti cu implant! Din cauza unei carii pe care tot am amanat-o... a trebuit sa-mi scot 6 dinti... dar acum trebuie sa am grija ce mananc si ce beau."

Raspuns mamica: "Cred ca as opta pentru o implant. Te trezesti ca cine stie din ce accident cade proteza si esti cine stie unde. Ar fi penibil. Asa implantul nu cade e fixat bine doar a trebuie curat des si foarte bine si o data pe an e de preferat sa mergem la dentist pentru o curatare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.