Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce scaun de masina ar trebui sa cumpar?

Raspuns mamica: "Eu am optat pentru un sacun multifunctional care sa tina pana la 30 kilograme si pana la varsta de 6-7 ani. Il poti folosi si pentru copilul mic cat si pentru canda va fi mai mare se poate intinde ca un patut si apoi cand creste se scoate parte moale si ramane exact ca un scaun de masina normal."

Raspuns mamica: "Depinde de varsta copilului. Pentru inceput trebuie sa ii cumperi un scaun de masina tip scoica, pe care poti sa il folosesti de cand s-a nascut. Dupa acesta, cumpara un scaun ce poate fi folosit o rerioada mai indelungata, pana la 4, 5 ani, pentru a nu fi nevoite sa il schimbi mereu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.