Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Isi aduce aminte cineva durerile din cel de-al treilea semestru? Eu am dureri sub sani si pe tot abdomenul. Este normal?

Raspuns mamica: "Nu am avut dureri, ci doar un discomfort mai degraba; eu am purtat sarcina jos asa ca bebele meu lovea mai mult jos, simteam cum ma loveste in uter si atunci simteam ca si o durere, nu tare ci o durere usoara, numai ca fiind prin surprindere, cand lovea le simteam ca si un soc, abdomenul la fel, tot cand lovea simteam acea durere sa-i zic sau pentru ca era pielea prea intinsa."

Raspuns mamica: "Nu cred ca am inteles bine despre ce e intrebarea. In primul rand sarcina nu are decat 3 trimestre, nu semestre. Daca vorbim de durerile de sani si abdomen in cel de-al treilea trimestru de sarcina, atunci da, aceste dureri sunt normale. Sanii ne dor deoarece se ingreuneaza, iar abdomenul din cauza miscarilor bebelusului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.