Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva daca e adevarat ca ceaiul verde provoaca cancer???

Raspuns mamica: "E prima data cand aud acest lucru. Probabil sunt multe pareri impartite. Eu am baut ceai verde pentru imunitate si in dieta... dar nu am patit nimic... si am reusit sa slabesc. Si acum beau ceai verde... dimineata... diluat cu putina apa plata. Incearca macar sa vezi cum e."

Raspuns mamica: "Nu cred ca ceaiul verde provoaca cancer. Daca era asa nu cred ca mai era in comert. Si nu il mai cumpara nimeni daca are acest efect grav asupra sanatatii. Cred ca e un zvon care nu e bazat pe siguranta. Sunt multe femei care folosesc ceai verde si nu au aceasta boala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.