Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Termometru cu infrarosu, electronic sau clasic, cu mercur. De care imi recomanzi? De care ai si esti multumita ?

Raspuns mamica: "Noi avem electronic pentru copii. E ok dar sa ai mereu un set de baterii pentru schimb. Cu mercur avem unul vechi, il folosim pentru noi, adultii, cand e cazul. E foarte bun, dar nu pentru copil - din cauza ca fiind din sticla si cu substanta daunatoare (mercurul) se poate sparge. Cel mai bun e cel cu infrarosu. Noi nu avem, insa au niste prieteni si sunt multumiti. Dureaza cateva secunde sa citeasca temperatura."

Raspuns mamica: "Eu am termometru din ala cum era odata, cu mercur... este foarte bun si impac bine cu el... am griji tot timpul sa nu-l las pe mana copiilor si il tin undeva unde copii nu au acces. Sunt multumimta si nu vreau sa il schimb pentru altul iesit acum... tot timpul cand il folosesc eu sau un adult il supraveghem pe copil pentru a nu-l sparge... asta e singurul risc... in rest sunt multumita de termometrul cu mercur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.