Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

O destinatie de vacanta in Romania, la munte - familie cu un copilas de un anisor - imi puteti recomanda?

Raspuns mamica: "O destinatie frumoasa la munte in familie unde poti lua si un copilasi de un anisor ar fi Pensiunea "La munte" din Moeciu. Au imbunatatit locul de joaca. De asemenea, e o priveliste foarte frumoasa si vin foarte multe familii cu copii. Eu am fost si mi-a placut foarte mult."

Raspuns mamica: "Cred ca este foarte frumos in Maramures. Sunt foarte multe obiective turistice (si frumos colorate) pe o distanta destul de mica, desi nu trebuie sa parcurgi drum lung. Sau Piatra Neamt, unde ai si parc acvatic , si cetate, si muzee , si discoteci, cu o cazare de 4 stele la pret de 2."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.