Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca femeia insarcinata are astm, acesta poate fi tinut sub control, fara sa dauneze fatului ?

Raspuns mamica: "Astmul este o boala destul de serioasa si grava atat pentru mama cat si pentru fat, dar daca este tinuta sub control nu reprezinta nici un risc. In schimb daca nu este tinut sub control atunci mama poate muri, naste prematur, iar copilul la fel. Asa ca ai mare grija."

Raspuns mamica: "Da, poate fi tinuta sub control fara probleme, insa trebuie sa fii si tu foarte atenta si sa mergi des la medic. Din pacate este o boala ce poate fi transmisa genetic si acest lucru este destul de rau, insa acum sunt fel si fel de pastilute care luate la momentul potrivit poate fi tratat, dar depinde de astm."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.