Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stiti cumva ce este sinechia uterina? Cum se poate trata?

Raspuns mamica: "Sinechia uterina este o lipire a peretilor uterini din cauza unor agresiuni cum este chiuretajul. Rezolvarea sinechiei se face prin dilatarea peretilor uterini cu aceleasi instrumente folosite si la chiuretaj sau cele folosite pentru a forta dilatarea colului uterin sau cu ajutorul unui tub subtire care are capacitate interventionala, dezunind astfel peretii uterini."

Raspuns mamica: "Sinechia uterina este o fibroza in cavitatea uterina. Apare de obicei dupa un chiuretaj sau dupa o dilatare a uterului. Se poate trata prin histeroscopie sau laparoscopie. Deci daca ai acest gen de probleme trebuie sa cauti un ginecolog bun si un chirurg la fel."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.