Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Apartament la parter, etaj sau mansarda? Suntem in cautarea unei noi locuinte. Din pacate, nu ne permitem o casa la curte (sunt din Bucuresti).

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, pe cat posibil la parter ... In primul rand gandeste-te la bagaje, la carucior, la bebe adormit in brate, la carat bicicleta, etc ...In al doilea rand, in zilele de vara la mansarda sau un etaj (de la 3 in sus sa zic) este caldura insuportabila."

Raspuns mamica: "Eu cred ca este mai bine la un etaj intermediar. La parter cred ca este prea expus, iar la mansarda nu stiu cat de buna este izolatia. Si cred ca ar trebui sa te interesezi putin si de vecini, sa vezi daca sunt cumsecade si gospodari. La bloc este destul de importanta curatenia pe scara si spatiul verde din jurul blocului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.