Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Scutece murdare in continuu - cum pot sa-l invat cu olita?

Raspuns mamica: "Uite ca se poate; e bine ca de la 4, 6 luni sa incepi prin joaca cu copilul sa-l pui pe olita si asa zi de zi incepe obisnuinta; nu te astepta sa faca din prima; tu doar urmareste-l cand vezi ca se screme repede cu el pe olita si acolo stai langa el, vorbesti cu el, poti aduce si o jucarie."

Raspuns mamica: "Nu e bine sa pui copilul mai devreme de 8 luni cel putin pe olita, nu e recomandat; are coloana sensibila ... in jurul varstei de 1 an poti incepe sa il pui; i-ai o olita muzicala, stai langa el, pune o jucarie pe o alta olita sa vada cum sta, dai-o sa se joace inainte ca sa se obisnuiasca cu ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.