Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul dumneavoastra se uita la desene? Cum il pot dezvata?

Raspuns mamica: "Toti copiii se uita la desene.... depinde cat si la ce fel de desene. Eu nu sunt de acord cu desenele astea pe banda rulanta cu fel de fel de personaje violente si hidoase care iti dau fiori uitandu-te la ele. Unde mai pui ca au si un limbaj care lasa de dorit. Trebuie sa-i monitorizam atent, sa vedem ce gusturi au... mai ales iarna cand stau dublu la desene. Incearca sa-l scoti mai mult la copii sa-i distragi cumva atentia de la desene. Stiu ca e greu si de multe ori nu reusim dar trebuie sa incercam. Altfel ne va parea rau mai tarziu..."

Raspuns mamica: "Noi ii lasam sa se uite la desene nimate. La ANUMITE desene animate. Ne uitam impreuna. Dar nu tot timpul. Cauta sa-i gasesti activitati distractive si educative. Lasa-l sa construiasca cu cuburi lego, pune-i muzica. Gasesti ceva de facut, mai ales ca lor le place sa descopere lucruri noi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.