Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

A dat cineva bebeului Humex Decongestionant Nazal ? Il avem pe prescriptie pentru nasuc infundat.

Raspuns mamica: "Din pacate si noua ni s-a recomandat asa ceva... dar nu l-am folosit niciodata. Am mers la medicul orl si chiar a spus ca este destul de periculos pentru bebelusii pana la un an. Cel mai sigur este apa de mare sau serul fiziologic sau aparatul de aerosoli."

Raspuns mamica: "Da, eu i-am dat. Avea 6 luni si nu putea suge. Dupa o perioada a disparul din farmacii si l-am inlocuit cu biorynil. Apa de mare, chiar e apa de mare... nu ajuta la nas infundat, doar pentru intretinere. Crede-ma, eu le-am incercat aproape pe toate..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.