Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Fetitei mele nu-i plac deloc legumele! Sunt foarte sanatoase si as vrea sa manance macar in sezonul de vara!

Raspuns mamica: "Fara suparare mamico, dar bebe iti mananca doar cu ce l-ai invatat cand era mic! Poate ca atunci nu i-ai oferit prea multe legume si fructe si de aceea nici acum nu vrea ! Daca ai invatat-o cu dulciuri nesanatoase din comert, sa stii ca dintr-alea o sa iti ceara!"

Raspuns mamica: "Nu esti singura... cam greu accepta copii legumele in stare cruda. Dai si tu fierte in supe, borsuri, ca sunt sanatoase si asa. Sau incearca sa faci figuri vesele din legume poate o va incanta... aranjeaza-i si tu farfuria cat mai aspectos. Incercarea moarte n-are."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.