Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce nu suporta fiica mea scaunul de masina?

Raspuns mamica: "Nu cred ca nu il suporta. Probabil doreste sa stea pe bancheta la fel cum sta mami sau tati, mai ales ca e la varsta la care imita persoanele apropiate din jurul ei. Sau poate pur si simplu ii este teama sau se plictiseste sa stea singura pe bancheta din spate."

Raspuns mamica: "Probabil nu este vorba de a nu suporta ci de ceva nou pentru ea. Trebuie sa ai rabdare sa il iei in casa si sa o pui zilnic cat timp se joaca in el sa se obisnuiasca, eu asa am facut cu fetita mea si a functionat, apoi nu am mai avut probleme cu statul in el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.