Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este permis sa beau apa tonica care contine chinina?

Raspuns mamica: "De obicei, atat pe perioada sarcinii, cat si inafara ei, ar trebuie evitate bauturile carbogazoase. Iar bauturile si alimentele care contin chiar si cea mai mica cantitate de chinina ar fi bine sa le excludeti din alimentatia dumneavoastra. Chinina este foarte periculoasa pentru fat - se poate naste fara auz, cu malformatii si in unele cazuri duce la decesul fatului."

Raspuns mamica: "Am aflat si eu cat de periculoasa e chinina asta pentru organism in general, si mai ales pentru copil, dar marturisesc ca am baut o data sau de doua ori in timpul sarcinii deoarece imi facea bine gustul ala amarui insa pe atunci nu stiam cat de periculoasa e chinina asta, deci nu e buna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.