Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Trebuie sa mi se faca o injectie pentru a putea elimina placenta?

Raspuns mamica: "Depinde de medic; unii grabesc procesul acesta si iti face o injecrtie cu oxitocina pentru a o elimina insa altii lasa asa sa decurga normal, dar in principiu nu trebuie sa ti se faca nici o injectie, placenta o elimini la nastere si medicul trebuie sa verifice daca ai eliminat-o toata."

Raspuns mamica: "Placenta este eliminata la nastere pe cale normala si nu ajutata cum mai fac unii doctorii pentru a grabi procesul. Ar trebui sa nu accepti daca ti se propune injectia deoarece o poti elimina foarte usor odata cu nasterea si este mult mai bine si mai sigur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.