Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum faceti fata copiilor in zilele ploioase? Calculatorul este de domeniul trecutului.

Raspuns mamica: "Asa este mamico. Calculatorul a devenit ceva mult prea comun ca sa se mai preocupe in zilele cand nu se poate iesi afara la joaca. Dar incercam sa umplem timpul cu alte activitati creative: desenat, pictat, decupat, jocuri logice si creative."

Raspuns mamica: "Noi in zilele ploioase ne jucam de-a printesele, in primul rand ne jucam cu Lego, facem castele si avem fiecare rolul unei printese. Cand ''printesa'' s-a plictisit de Lego trece la rochiile si pantofii cu toc ale mamei. Imi place foarte mult cand o vad ca ii plac lucrurile mele: exact asa faceam si eu cu rochiile si pantofii mamei mele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.