Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ati mers cu copilasul la stomatolog? A fost receptiv ?

Raspuns mamica: "La noi stomatologul este o mareeee problema. Am fost de trei ori pana la usa cabinetului. De acolo nu a mai vrut sa faca nici un pas. De multe ori nici mie nu vrea sa imi arate dintisorii. Foarte greu am reusit sa o fac sa deschida gurita sa vad daca i se clatina dintisorii de lapte."

Raspuns mamica: "Da noi am mers inca de la varsta de 1 an. Am reusit sa descoperim un medic foarte calm si foarte cald si nu am avut nici un fel de probleme . Acum mergem de drag si fara frica. Incercati sa mergeti la un cabinet pentru copii unde au si tablete si ii va pune desene si poate asa o sa reusiti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.