Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Stiati ca gripa nu e doar o banala raceala mai ales in cazul copiilor?

Raspuns mamica: "Mami, gripa e gripa iar raceala e raceala si la noi si la copii ! Gripa e data de virusi cu care intram in contact, iar de racit o patim cand ne e frig etc. nu a zis nimeni ca gripa e banala... poate da o groaza de complicatii daca e tratata dupa ureche !"

Raspuns mamica: "Cu siguranta nu e o banala raceala. Doar doctorul poate decide cauza si ce e mai exact. Dar multumesc lui Dumnezeu nu am avut astfel de probleme cu copilul. Doar a avut putina tusa si ii curgea nasul , in rest nimic de genul. Nu a racit tare deci nu a fost nevoie sa mergem la spital."

Raspuns mamica: "Intrebarea ta nu prea are sens! Gripa este gripa... iar raceala e raceala. Sunt doua afectiuni total diferite. Chiar daca au simptome asemanatoare... gripa se poate trata foarte usor... cu ceaiuri si medicamnete gen nurofen, fervex etc... in schimb raceala daca nu este tratata cum trebuie poate duce la complicatii destul de grave."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.