Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am slabit cu dieta si exercitii fizice 10 kg. Problema este ca ma doare noada fundului si mi se pare osul acela cam iesit in afara (nu mai retin denumirea osului, ultimul de jos de la coloana - sacrum parca ii zice). S-a mai cinfeuntat cineva cu asa ceva? Mentionez ca nu am cazut, nu m-am lovit, nu am suferit niciun traumatism in zona aceea.

Raspuns mamica: "Eu am patit asa cand am inceput sa fac abdomene insa trebuie sa mentionez ca m-am lovit in urma cu cativa ani exact unde ai zis tu si cred ca la mine de acolo se trage. Insa daca ai facut exercitii fizice si ai dureri inseamna ca ai solicitat coloana mai mult si ar trebui sa te opresti pentru moment."

Raspuns mamica: "Mami poate doar ti se pare din cauza ca ai slabit alea 10 kilograme. Dar ca sa stai linistita mergi la un medic si spune-i problema ta si chiar fa si un control pentru orice eventualitate astfel tu vei sti ce si cum sta treaba. Te lamuresti daca ai ceva sau doar ti se pare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.