Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum se ingrijesc azaleele? Am una si nu stiu sa o ingrijesc... nu as vrea sa o pierd...

Raspuns mamica: "Intr-adevar sunt cam pretentioase! Nu trebuie udate cu apa foarte recept ca se ingalbenesc frunzele! Trebuie udate des, au nevoie de pamant poros, hranitor, acid, trebuie pulverizata cu apa pe frunze de 2 ori pe zi pe timp de vara! Vara nu se lasa direct in bataia sorelui ci in loc umbrit."

Raspuns mamica: "Sincer este ceva foarte pretentios! Am avut si eu la bloc si erau extrem de pretentioase. Daca inveti cum sa le ingrijesti le vei avea mult timp. Au nevoie de un mediu caldut si trebuies udate o data la doua zile cu apa calduta cum este cea de la chiuveta."

Raspuns mamica: "Azaleele se ingrijesc relativ usor. Au nevoie de multa apa si caldura. Nu se aseaza in plin soare pt ca se ard usor si le dezhidrateaza. Pentru o mai buna udare a acestora, va recomand sa le cufundati in totalitate in apa,... atat ghiveciul cat si planta. Odata racorite, o sa arate splendid."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.