Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce sunt wrap-urile ?

Raspuns mamica: "Warp-ul este o fasie de material ,bumbac 95% si fibre elastice 5%,lunga pana la 5,5 metri si faptul ca este elastica se potriveste pe orice talie.Unul dintre avantajele acestui marsupiu este ca se poate folosi inca din primele zile de viata a nou-nascutului."

Raspuns mamica: "Este un ... sistem de calatorie pentru bebe. Este purtat de unul dintre parinti, atarnat de ambii umeri, in fata sau in spate. Bebelusul poate fi transportat astfel cu usurinta, iara parintele ale mainile libere. Sistemul gem marsupiu permite parintelui sa tina bebelusul lipit de corpul sau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.