Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de 1 an si 3 luni, cum i-a contact cu aerul mai rece, incepe sa tuseasca, poate fi alergie ?

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa mergi la un control la un doctor ORL-ist si sa ii spui si el ii va face un control si iti va spune daca sunt probleme in ceea ce priveste gatul, iar daca nu are nimic, atunci mergi la un alergolog si iti va face analizele necesare si vei sti daca sufera de vreo alergie."

Raspuns mamica: "Tot ce se poate. Daca se intampla frecvent, iar tusea nu este insotita si de febra, poate fi vorba chiar de astm bronsic. Sau poate fi vorba doar de o alergie, cel mai bine e sa consulti un medic de specialitate pentru a vedea exact ce de intampla cu micutul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.