Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce facem daca copilul nu vrea sa renunte la supt ?

Raspuns mamica: "Adica vrei sa il intarci? Alaptarea este benefica pentru cresterea armonioasa a copilului. Incearca sa-l alaptezi cat mai mult mai ales daca alaptarea se face natural. Cu ajutorul laptelui isi va forma anticorpii necesari si va avea o imunitate puternica."

Raspuns mamica: "Este ceva mai greu cu intarcatul, iti spun din propria-mi experienta, caci de trei ori am incercat sa o intarcam si nu am reusit. Dar trebuie sa fii ferma si sa nu dai inapoi, poate sa tipe nu conteaza. Eu pana la urma am rezistat, a plans dar nu am cedat, chiar daca am ajuns la spital deoarece a inceput sa vomite, dar am trecut peste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.