Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunteti de acord cu mamicile care cumpara atentia educatoarelor?

Raspuns mamica: "Am intalnit si eu parinti hotararti sa acapareze atentia educatoarelor prin cadouri, cum eu nu pot face asta bineinteles ca nu sunt de acord cu metoda asta. Am observat si comportamentul educatoarei cu unii copii (probabil copii preferati), le acorda mai multa atentie in sensul ca era mai afectuoasa cu ei."

Raspuns mamica: "Adica la ce fel de atentie te referi? Daca te referi la atentiile de la inceputul anului de gradinita... da... sunt de acord sau cu cele de 8 martie. Dar in rest sincer nu mai dau nici o atentie la educatoare. Stiu ca sunt mamici care cumpara atentia educatoarelor si procedeaza total gresit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.