Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand va reusi sa manance mancarea nepasata ? Pe la ce varsta ?

Raspuns mamica: "Pai pe la un an maxim ar trebui sa invete sa manance si mancare nepasata, cum ar fi carnea, legumele, fructele. Altfel nu va invata sa manance hrana solida si ii va fi greu mai tarziu, se va ineca si vor fi probleme. Chiar daca iti este frica trebuie sa il inveti."

Raspuns mamica: "Depinde de copil si de parinte, spun de parinte pentru ca asa cum inveti copilul asa se va obisnui. Ai mei au inceput pe la 6, 7 luni sa manance bucatele si sa roada. Cu cat ii dai mai tarziu cu atat va fi mai greu sa-l obisnuiesti cu mancarea nepasata. Trebuie insa sa fii foarte atenta sa nu manance nesupravegheat ca sa nu se inece."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.