Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand ati renuntat la tarc pentru copilul dumneavoastra?

Raspuns mamica: "Buna, noi am renuntat la tarc pe la un an jumate, cand nu o mai putea tine acolo pe fetita mea. Pur si simplu refuza sa mai stea acolo, chiar si pentru cateva minute cand mama avea ceva treaba. Am invatat sa se joace pe un covor mai gros jos, am pus protectie la prize si la colturi si a fost ok."

Raspuns mamica: "Eu nu am folosit deloc pentru ca nici nu am avut si nici nu am putut cumpara. Cred ca este detul de folositor dar odata ce copilul invata sa meraga cred ca cu greu il vei mai tine in tarc. Asa ca desi mi se pare foarte util ca il poti folosi atunci cand ai ceva de facut si nu poate sta cu tine nu am reusit sa mi permit un tarc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.