Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cam in jurul la cati ani fac copii oreion, varsat de vant sau varicela ?

Raspuns mamica: "In familia noastra cam toti membrii au facut varsat de vant. Oreion inca nimeni nu a facut si sper sa nu faca. Baietelul meu a facut la varsta de 4 ani cand in acea perioada a fost o epidemie la gradinita iar fetita mea a luat de la el, iar micuta mea avea 1 an si 5 luni."

Raspuns mamica: "Nu este o varsta anume ! Eu stiu ca varicela este molipsitoare, deci o va face cand intra in contact cu virusul si asta se intampla dupa ce intra in colectivitate de obicei ! Si noi, oamenii maturi ne putem molipsi de la copii nostri daca nu am avut in copilarie!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.