Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este prea devreme diversificarea la 4 luni?

Raspuns mamica: "Din ce m-am documentat stiu ca este o practica mai invechita diversificarea asa de timpurie si ca Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda inceperea diversificarii de la 6 luni. Motivul ar fi ca sistemul digestiv al unui bebelus de 4 luni nu este pregatiti sa digere decat proteinele din lapte. Totusi, daca bebe este alimentat cu lapte praf se pot introduse alimentele solide mai devreme de 6 luni. Si inca un argument, pana la 6 luni toti bebelusii au un reflex de impingere a limbii catre exterior, ceea ce va face foarte dificila misiunea de incepere a diversificarii si va pune la grea incercare rabdarea mamei."

Raspuns mamica: "Nu, nu este, daca copilul este hranit la biberon si cu lapte praf daca este hranit la san atunci puteti incepe diversificarea abia de la sase luni. Dar daca vreti puteti incepe prin suc de morcovi cate o lingurita prima zi si creste cu cate una pana ajungeti la 7 si apoi ii bagati pe langa cel de morcovi si pe cel de mar tot asa 7 de morcov 1 de mar pana ajungeti la 7 cu 7."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.